Özel Tasarım Pasta ve Cikolata

25 Mayıs 2013

Pepee Pastası


r

Özelikle 3-7 yaş arası çocuğu olan ailelerin yakından tanıdığı, tamamen bir Türk yapımı çizgi film olan ve mavi şapkası ile çocukların hayran olduğu Pepee 3 yaşını bitiren CAN'ın' da doğumgünü pastası için güzel bir seçimdi...Çok renkli oluşu pastaya ayrı bir güzellik kattı. Frambuaz, çikolata draje ve erimiş çikolatalı ganaj ile içide en az dışı kadar renkli ve güzel gözüküyordu. "Özel Sevgi Anaokulu" ekibininde güzel yorumları ve geri dönüşleri için kendilerine teşekkür ediyorum...

Fineas ve Förb ile Ajan Perry Pastası






Ornitorenk Perry ve diğer kahramanları ile çocukların geçen yıldan beri seyretmeye doyamadığı çizgi film "Fineas ve Förb" sevgili Yiğit'in doğumgünü konseptiydi...Ben ve oğlumda bu üretken ve dahi çocukları izlemeyi çok seviyoruz. Pastayı yaparkende izlerken olduğu kadar keyif aldım. Karakterler ve perry'nşn rengi pastaya çok yakıştı..Yiğit'çim doğumgünün kutlu olsun...

22 Mayıs 2013

Galatasaray Pastası




Bizleri Galatasaray forması ile karşılayan fanatik yeğenim Kaan'ın doğumgünü  için hazırladığım taraftar pastası.
İçine eklediğim frambuaz ve fıstık drajeleri çikolatalı pastanın tadını dahada güzelleştirmişti. Yazın çikolatalı ağır geliyor diyenler için frambuaz ve ahududu birebir.
Nice yaşlara Kaan'cım.  

Balonlu Pasta


Doğumgünü sahiplerinin biri kız biri erkek olunca seçimler daralıyor diye düşünenlerin yanıldıklarını ortaya koyan bir pasta oldu...Rüzgar ve Arzum Naz mutlu yıllar. Çalıştığım en renkli pastalardandı. Hayatınız hep renkli anılarla dolu olsun.

Çiçek Demeti Pasta



Sinem Hanım'ın nişan pastası...
Talebi üzerine sade ve fuşya renkte hazırladığım pastaya alyanslar çok yakıştı. Mutluluklar dilerim.

8 Mayıs 2013

Şirinler Mantar Ev Pasta



Lucas ve Nicole' un doğum günleri için hazırladığım şirinler pastası figür açısından zengin bir pastaydı. Tüm karakterlerin yapım aşaması bana  ayrı keyif verdi...Can Bey'in parti sonrası olumlu geri bildirimleri ve görüşlerini iletmesi beni ayrıca mutlu etti. Nezaketi için kendisine teşekkür ediyorum..